Recent News

“Bixhoz me Dashurine” Neser do te ndiqni,Dikush hyn në shtëpinë e Anikës dhe e sulmon..

Om nxehet me veprimin e Texhit dhe i djeg dokumentat. Të gjithë tronditen. Shivai pyet çfarë ka ndodhur. Om i thotë se Texh u mundua t’i ndajë dhe e mashtroi që të firmoste letrat. Tani Om ka 50% të aksioneve të kompanisë Oberoi. Texh thotë se nuk ka bërë asgjë […]

Seriali “Dashuri Bardh e Zi” Neser do te ndiqni,Jeter i lutet Asllës ti shpëtoj jetën Ferhatit…

Jeter i lutet Asllës ti shpëtoj jetën Ferhatit. Asllë do të operoj vetë Ferhatin. Jigit dëgjon lajmin e plagosjes së Ferhatit në lajme dhe dëshpërohet. Suna përpiqet të bind Jigitin që të shkoj pranë familjes në spital, por ai nuk pranon. Operacioni i Ferhatit ka rrezik shumë të madh që […]

“Ertugrul” Kete Jave do te ndiqni, Sadetin arrin kapjen e Ertugrul!

Ertugruli merr lajmin dhe kërkesën për t’u takuar me Hysametin. Ertugruli shkon në vendin e fshehtë dhe shokohet kur shikon aty Gijasetinin dhe Mahperin. Gijasetin informon Ertugrulin se gjendja është përkeqësuar shumë; Sadetin po fiton gjithnjë e më shumë pushtet dhe nga ana tjetër do të vrasë një tjetër emir […]

“Sulltanesha Kosem” Kete Jave do te ndiqni,Halime urdhëron vrasjen e pasardhësve.

Mustafa bëhet sulltan. Ai bën një skandal para pashallarëve dhe jeniçerëve duke kontrolluar kufomën e Ahmetit për t’u siguruar se ka vdekur. Xhenet këshillon Osmanin të arratiset. Halime urdhëron izolimin e pasardhësve të Kosemit. Mehmet shikon Osmanin të arratiset dhe Davut pasha bie në gjurmët e Osmanit. Halime dërgon Kosemin […]

“Bixhoz me Dashurine” Permbledhaj Javore e detajuar! Anika pranon te martohem me Daksh!

Daksh me natyrën e tij hokatare duket sikur përshtatet shumë mirë me Anikën dhe ata të dy fillojnë të shoqërohen shumë bashkë. Shivai e ka shumë të vështirë t’i shikojë bashkë dhe bëhet xheloz, edhe pse refuzon ta pranojë këtë gjë. Rehan i kërkon Somjas të martohen dhe ajo mbetet […]

Klikoni ne reklama ose
Prisni
Loading...