Recent News

“Bixhoz me Dashurine” Neser do te ndiqni,Dikush hyn në shtëpinë e Anikës dhe e sulmon..

Om nxehet me veprimin e Texhit dhe i djeg dokumentat. Të gjithë tronditen. Shivai pyet çfarë ka ndodhur. Om i thotë se Texh u mundua t’i ndajë dhe e mashtroi që të firmoste letrat. Tani Om ka 50% të aksioneve të kompanisë Oberoi. Texh thotë se nuk ka bërë asgjë […]

“Bixhoz me Dashurine” Permbledhaj Javore e detajuar! Anika pranon te martohem me Daksh!

Daksh me natyrën e tij hokatare duket sikur përshtatet shumë mirë me Anikën dhe ata të dy fillojnë të shoqërohen shumë bashkë. Shivai e ka shumë të vështirë t’i shikojë bashkë dhe bëhet xheloz, edhe pse refuzon ta pranojë këtë gjë. Rehan i kërkon Somjas të martohen dhe ajo mbetet […]

Klikoni ne reklama ose
Prisni
Loading...