Tag: klodian Tomorri

Banditë!

Banditë!

Nga Klodian Tomorri Pashë emisionin e koleges Klodiana Lala per ngjarjen me vajzen nga Kenia. Dhe qe te bindeni se ...Më Të Lexuarat

Më Të Fundit